Bortskaffelse af have-, bygge- og genbrugsmaterialer

Kom af med store mængder bygge- og haveaffald eller ren jord

Have- og parkaffald er en ressource, man kan bruge til nyttiggørelse som til fx bl.a. jordbrugsformål.

Med over 35 års erfaring har vi et stort know-how, og vi sætter vi en ære i at bortskaffe det på den rette måde, så miljøet bliver mindst muligt påvirket.

Vi er altid klar på at afgive et uforpligtende tilbud på fx bortskaffelse af jord til en skarp pris – så ring endelig, hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående.

Kontakt medejer og køreleder Jan Sinkjær ved yderligere spørgsmål på 2020 3207.

Læs også: Bortkørsel og afhentning af jord.

 

HV Transport tiplæsning 1

Genanvendelse af byggematerialer (beton, tegl, brokker m.m.)

Stadigt stigende krav om et renere miljø gør det nødvendigt at fokusere på genanvendelse af brugte bygge- og anlægsmaterialer.

Ved genbrug undgås deponering af miljøskadeligt og uomsætteligt affald i naturen, ligesom der reduceres på brugen af primære råstoffer.

HV-transport har derfor modtagelse af kildesorteret beton og tegl fra nybyggeri, renovering, nedrivning samt lednings- og andre anlægsarbejder.

På moderne sorterings- og knuseanlæg vil de afhentede materialer blive knust og forarbejdet til ressourcebesparende nye byggematerialer som fx stabilgrus.

HV Transport Kranlæsning
HV Transport tiplæsning 2

Stor ekspertise – over 35 års erfaring

Siden begyndelsen af 1990´erne har HV-transport bl.a. arbejdet med genanvendelse af beton, tegl og brokker med flere andre genanvendelige byggematerialer, og vi har sidenhen hjulpet over 10.000 private og erhvervsvirksomheder med diverse opgaver i Midt- og Vestjylland.

Vi har stor erfaring indenfor offentlige- og kommunale opgaver samt projekter vedrørende større nedrivningsarbejde i områderne omkring Silkeborg, Herning, Holstebro og Ringkøbing.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os tage et kig på opgaven og give vores bedste bud