Salg & levering af granit

Salg af granit og granitskærver

Hos HV-transport tilbyder vi salg og levering af materialer fra vores grusgrav og kollegaers grusgrave, så du kan få billigst mulige pris uanset leveringsadresse. Vi tilbyder også salg af granit og granitskærver til kunder over alt i både Midtjylland og Vestjylland.

Granit er en særlig hård sten, som i Danmark kun indvindes på Bornholm. Vi importerer vores granit fra Norge og Sverige, som producerer det bedste granit i verden. Gennem vores leverandører har vi mange muligheder for at kunne tilbyde granitskærver i forskellige farver og størrelser.

Lastbil i Aulum sand- og grusgrav
To HV-transport lastbiler

Granit til dekoration og dræn

Hyperit granit, stenumsund granit eller Jelsa granit – der findes flere typer af granit, som varierer i farve og størrelse. De indvindes også forskellige steder i verden. Vi finder gerne netop den type, som du efterspørger. Vi sælger typisk granit og granitskærver til brug inden for:

  • Have (og havebede)
  • Stier mm.
  • Indkørsel
  • Dræn til jernbaneanlæg

Granitskærver kan være særdeles flotte i og omkring bede i havene, hvor man med fordel kan vælge en kontrastfarve. Mange benytter også sorte, blå eller grå granitskærver til stisystemer i haven eller til indkørslen (typisk med sorteringen 8-11 mm eller 11-16 mm). Til jernbaneanlæg tilbyder vi den særlige DSB-skærv, som er i størrelse 31-45 mm.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vil du vide mere om mulighederne med granit, og ønsker du at modtage et komplet uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe på telefon 97 12 23 23.

Med udgangspunkt i mere end 70 års erfaring, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed for vores kunder.

Når du vælger os som din leverandør, skal du blot forholde dig til én leverandør. Vi varetager nemlig alt fra produktion og salg til levering og service.

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her: Kontakt os.

 

Få et uforpligtende tilbud

Lad os tage et kig på opgaven og give vores bedste bud