Salg & levering af grus

Grus til bygge- og anlægsprojekter i Midtjylland og Vestjylland

Hos HV-transport tilbyder vi salg og transport af grus til byggeprojekter over store dele af Jylland. Siden 1946 har vi hjulpet virksomheder og private kunder over hele landet med transport af gods samt levering af grus, sand, sten og granit fra vores grusgrav eller leverandører i indland og udland. Ønsker du at vide mere om Aulum Grusgrav, kan du læse her: Aulum Grusgrav.

Vi tilbyder altid grus til en særdeles konkurrencedygtig pris. Vores service er endvidere i særklasse, og vi står klar til at hjælpe gennem hele processen. Derfor er du også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dine muligheder inden for grus hos os.

Lastbil i hv-transport grusgrav med blå himmel.
To lastbiler fra HV-transport ved siden af hinanden.

Salg af alle typer grus jeres næste byggeprojekt

Grus er ikke ”bare” grus. Der er stor forskel på kvaliteten af produktet samt typen. I vores udvalg af grus finder du en lang række forskellige grus-typer, som er velegnede til alt fra gårdspladser og indkørsler til vejanlæg og byggeri. Vi er bl.a. leveringsdygtige inden for:

  • Stabilgrus
  • Vejgrus
  • Grus til gårdspladsen
  • Drængrus
  • Filtergrus

Ønsker du kompetent rådgivning med henblik på at finde den helt rette løsning for jeres byggeprojekt eller anlægsprojekt, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed.

Kontakt os for tilbud

Vil du vide mere om vores tilbud inden for grus eller et andet produkt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 12 23 23. Vi giver gerne et komplet uforpligtende tilbud på en tilrettet løsning. Vi ser frem til at hjælpe.

Gennem vores store ekspertise inden for transport, kan vi altså tilbyde en dækkende service, hvor vi varetager alt fra produktion / afhentning og salg til levering og service. Du skal altså blot forholde dig til én leverandør.

Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen her: Kontakt.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os tage et kig på opgaven og give vores bedste bud