Søg spændende elev- eller læreplads

Søg spændende elevplads hos HV-transport i Herning

Søger du en spændende elev- eller læreplads med gode fremtidsperspektiver i en transportvirksomhed i konstant udvikling, så bør du søge hos HV-transport A/S.

Vi tilbyder en elevplads med frihed under ansvar i en virksomhed, som selv tager ansvar for såvel den gode kundeoplevelse, miljøet og for vores ansatte.

Læs mere om vores elevpladser som chaufførlærling, kontorelev eller lastvognsmekanikerlærling.

Spørgsmål og ansøgninger skal sendes til job@hv-transport.dk

Bliv en del af fællesskabet – Læs mere om HV-transport her.

 

To praktikanter hos HV-transport
Poul med to chauffør elever
Poul og to chaufførlærlinger
Kontorelev

Om HV-transport

HV-transport A/S er beliggende i Herning, og er en moderne og tidssvarende transportvirksomhed, som løser en lang række transportopgaver. Virksomheden har rødder helt tilbage til 1946 og rummer i dag en vognpark på 35 lastbiler og 50 ansatte og deltidsafløsere.

Hos HV-transport kører vi med miljørigtigt udstyr og er opmærksomme på bæredygtigheden. Således vandt HV-transport Den Grønne Transportpris 2021 som resultat af vores grønne tiltag.

Derudover har HV-transport markeret sig som en virksomhed, som tager et socialt ansvar og har fokus på åbenhed og inklusion. Også på dette punkt er HV-transport en moderne virksomhed, som i øvrigt i 2008 blev kåret som Årets Transportvirksomhed i Danmark.

¨HV Transport årets transport virksomhed 2008