Salg & levering af jord

Salg af muldjord til Midt- og Vestjylland

HV-transport er leveringsdygtig i al den muldjord, du har brug for. Langt størstedelen af den muldjord vi sælger og transporterer, udvinder vi selv.

Med over 35 års erfaring i transportbranchen er vi yderst professionelle, når det kommer til levering af jord, sand, sten og grus, som du skal bruge til netop dit projekt.

Lastbil aftipper muldjord
HV-transport tip-trailer i Aulum sand- og grusgrav

Muldjord til anlægningsarbejde eller som fyldjord

Muldjord kan anvendes til flere forskellige formål alt efter jordens beskaffenhed og kvalitet.
Vi leverer:

  • Harpet muldjord
  • Uharpet muldjord

Harpet muldjord/anlægsmuld er renset fri for store sten, grene og lign. og kan fx bruges til etablering af græsplæner, havebede og til udjævning af huller i græsplæne. Vores harpet muldjord er af rigtig god kvalitet (sorteres på en 10 mm. sold) og indeholder kun mindre sten. Forekomsten af mindre sten er med til at gøre vandgennemtrængningen bedre.

Uharpet muldjord er ikke renset for sten og lign. og er egnet som fx fyldjord til jordvolde og vejkanter.

Personale og lastbiler fra HV-transport

Kontakt os for tilbud

Er du i tvivl om, hvilken type muldjord du har brug for, står vi til rådighed med vores erfaring og ekspertise, vi kan kontaktes på telefon 97 12 23 23. Hos os  varetages alt fra produktion og salg til levering og service og vi har dermed hele overblikket. Du kan derfor trygt bestille såvel store som mindre mængder hos os, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes her: Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Lad os tage et kig på opgaven og give vores bedste bud