Salg & levering af knust beton

Salg og transport af knust beton i Midt- og Vestjylland

Knust beton er en økonomisk og miljøvenlig måde at genanvende nedrevne bygninger og anlægskonstruktioner. HV-transport forhandler og leverer knust beton af høj kvalitet, idet materialet er renset for urenheder, hvilket gør produktet blandt markedets bedste.

Vælger du HV-transport til at transportere og levere dine knuste genbrugsmaterialer, er du sikker på professionel håndtering, sikker levering og konkurrencedygtige priser. Vi har kapacitet til de helt store opgaver og varetager også de små.

Bunke knust beton ved HV-transport
Lastbil leverer med tip-læs

Knust beton med mange anvendelsesmuligheder

HV-transport kan levere knust beton af høj kvalitet. Knust beton kan bl.a. bruges som stabilt underlag/bærelag til veje og pladser, til hesteridebaner, opfyldning af huller i grusveje og stiarealer og under fx grå granitskærver i indkørsler. Pga. sin høje bæreevne kan knust beton anvendes som alternativ til stabilgrus.

Kontakt os for tilbud

Vil du vide mere om produktet eller andre af vores knuste genbrugsmaterialer, som også inkluderer knust asfalt og knust tegl, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan også give dig et helt uforpligtende tilbud.

Kontakt os på 97 12 23 23 eller via vores kontaktformular  Kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os tage et kig på opgaven og give vores bedste bud