Miljø og bæredygtighed

Fokus på miljø og bæredygtighed

Hos HV-transport har vi en moderne vognpark med nyt og miljørigtigt udstyr, hvor bl.a. 90% af vognparken er udskiftet til de nyeste Euro 6-lastbiler.

Det medvirker til en miljørigtig transport og håndtering af de materialer, vi leverer, og virksomheden bidrager dermed til at støtte op om miljøet og den bæredygtige udvikling.

Læs om vores ESG-indsatser her

Vindere af den grønne transportpris 2021
Biogas til transport i Danmark

HV-transport har købt Danmarks første 100% CO2-neutrale biogaslastbil

HV-transport er med helt fremme, når det kommer til den grønne omstilling af de allertungeste transporter. Virksomheden har nemlig, som den første i Danmark, købt en lastbil (Scania G 410), der kører på gylle/biogas.

Sparer miljøet for 306 tons CO2 om året

Udregninger fra konsulenthuset Provice har vist at HV´s biogaslastbil har sparet miljøet for 306 tons CO2 på kun et år.
HV-lastbil

HV-transport forrest i den grønne omstilling

HV-transport og biogasproducenten Horsens Bioenergi ApS indgik et samarbejde omkring investering i Danmarks første tunge biogasdrevne lastbil. Efterfølgende har HV-transport investeret yderligere i en biogaslastbil mere.

Lastbiler, der kører på komprimeret biogas, er klima- og miljøvenlige, idet de har mindre partikelforurening og sparer store mængder CO2. Samtidig støjer de mindre end lastbiler med en dieselmotor.

Læs om vores ESG-indsatser her

Biogas til transport i Danmark
Lastbil og Vognmand Poul Jørgensen, ejer af HV-transport

HV-transport med i podcast vedrørende køb af CO2-fri lastbil

Hør mere om HV-transports investering i Danmarks første 50 tons tunge biogas-drevne lastbil i en postcast, hvor Lastbil Magasinet interviewer direktør Poul Jørgensen.

Her fortæller Poul Jørgensen bl.a. om baggrunden for at investere i en gaslastbil, om fordele og ulemper og hvad der er værd at have fokus på i den grønne omstilling.

Hør podcasten her (HØR FRA 09.30 SEKUNDER)

Lastbil og Vognmand Poul Jørgensen, ejer af HV-transport

Få et uforpligtende tilbud

Lad os tage et kig på opgaven og give vores bedste bud