Miljø og bæredygtighed

Fokus på miljø og bæredygtighed

Hos HV-transport har vi en moderne vognpark med nyt og miljørigtigt udstyr.

Det medvirker til en miljørigtig transport og håndtering af de materialer, vi leverer, og virksomheden bidrager dermed til at støtte op om miljøet og den bæredygtige udvikling.

HV Transport miljøvenlig og bæredygtig
HV-lastbil

HV-transport har købt Danmarks første tunge gasdrevne lastbil

HV-transport er med helt fremme, når det kommer til den grønne omstilling af de allertungeste transporter. Virksomheden har nemlig, som den første i Danmark, købt en lastbil (Scania G 410), der kører på gylle/biogas.

Miljøvenlig transport

Lastbiler, der kører på komprimeret biogas, er klima- og miljøvenlige, idet de har mindre partikelforurening og sparer store mængder CO2. Samtidig støjer de mindre end lastbiler med en dieselmotor.

HV-transport forrest i den grønne omstilling

HV-transport og biogasproducenten Horsens Bioenergi Aps har indgået et samarbejde, der indebærer investering i Danmarks første tunge biogasdrevne lastbil. Købet er blevet en realitet med støtte fra Vejdirektoratets klimapulje til omstilling af erhvervstransport.

Denne første lastbil skal fungere som en slags test. Lever den nye lastbil op til forventningerne, er det planen at investere i endnu 3 lastbiler med støtte fra klimapuljen – en investering i miljø og bæredygtighed.

Gylle lastbil - biogas
Lastbil og Vognmand Poul Jørgensen, ejer af HV-transport

HV-transport med i podcast vedrørende køb af CO2-fri lastbil

Hør mere om HV-transports investering i Danmarks første 50 tons tunge biogas-drevne lastbil i en postcast, hvor Lastbil Magasinet interviewer direktør Poul Jørgensen.

Her fortæller Poul Jørgensen bl.a. om baggrunden for at investere i en gaslastbil, om fordele og ulemper og hvad der er værd at have fokus på i den grønne omstilling.

Hør podcasten her (HØR FRA 09.30 SEKUNDER)

Få et uforpligtende tilbud

Lad os tage et kig på opgaven og give vores bedste bud