Modtagelse af beton og tegl

Genanvendelse af byggematerialer
(beton, tegl, brokker m.m.)

 

Stadigt stigende krav om et renere miljø gør det nødvendigt at fokusere på genanvendelse af brugte bygge- og anlægsmaterialer.

HV-transport modtager kildesorteret beton og tegl fra nybyggeri, renovering, nedrivning samt lednings- og andre anlægsarbejder.

Ved genbrug undgås deponering af miljøskadeligt og uomsætteligt affald i naturen, ligesom der reduceres på brugen af primære råstoffer.

På moderne sorterings- og knuseanlæg vil de afhentede materialer blive knust og forarbejdet til ressourcebesparende nye byggematerialer som fx stabilgrus.

HV Transport kran pålæsning af lastvogn
HV Transport Kranlæsning

Stor ekspertise – over 35 års erfaring

Siden begyndelsen af 1990´erne har HV-transport bla. arbejdet med genanvendelse af beton, tegl og brokker med flere andre genanvendelige byggematerialer, og vi har sidenhen hjulpet over 10.000 private og erhvervsvirksomheder med diverse opgaver i Midt- og Vestjylland.

Vi har bla. stor erfaring indenfor offentlige- og kommunale opgaver samt projekter vedrørende større nedrivningsarbejde i områderne omkring Silkeborg, Herning, Holstebro og Ringkøbing.

Kontakt os – og få et uforpligtende tilbud på

Vi er altid klar på at afgive et uforpligtende tilbud på bortskaffelse af beton, tegl eller brokker – så ring endelig, hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående.

Kontakt medejer og køreleder Jan Sinkjær ved yderligere spørgsmål på;
mobil 2020 3207.

HV-lastbil

Få et uforpligtende tilbud

Lad os tage et kig på opgaven og give vores bedste bud