Salg til private

Besøg Sandshoppen.dk – salg til private online

Besøg vores nye webshop www.sandshoppen.dk

Her kan du bestille alle slags materialer til dit næste anlægsprojekt, sand til sandkassen eller grus til indkørslen – og få det leveret direkte til døren.

Vi gør en dyd ud af at levere professionelt, også til private. Du kan derfor regne med kort leveringstid (1-5 dage) og vi har desuden PRISGARANTI, hvis du bestiller sand, grus, sten, flis, jord m.m. hos os.

Levering i bigbags
HV-transport leverer fleksibelt og tilpasset efter dit behov. Fx kan du bestille levering i de populære bigbags (storsække), hvilket er en praktisk, afgrænset og skånsom måde at transportere og opbevare større mængder materialer.
Bigbag’en kan fx løftes over din hæk, så du slipper for en større bunke sand, jord, grus, sten eller flis i din indkørsel. Samtidig kan bigbag’en genbruges til f.eks. haveaffald eller brænde.

Levering i hele Midt- og Vestjylland
HV-transport råder over 35 moderne lastvogne til transport, hvilket gør virksomheden i stand til at nå alle dele af det midt- og vestjyske – herunder Silkeborg, Herning, Holstebro, Videbæk, Ringkøbing og Skjern.

Ingen opgaver er for små eller store for HV-Transport, så tøv ikke med at besøge www.sandshoppen.dk og se, hvad vi kan gøre for dig.

Lastbil leverer bigbag
HV Transport bigbag sandsække
HV Transport og Sandshoppen