Social ansvarlighed

Social ansvarlighed

HV-transport tager socialt ansvar og har gjort det siden etableringen tilbage i 1985.

Derfor var også en meget stor ære for os at modtage Mangfoldighedsprisen, som gives til virksomheder som har gjort noget særligt for egne medarbejdere og for personer, og som ellers kunne være i risiko for at stå udenfor arbejdsmarkedet.

Læs om vores ESG-indsatser her

 

Årets Transportvirksomhed i 2008

I 2008 blev virksomheden kåret til Årets Transportvirksomhed i Danmark. Virksomheden blev kåret blandt andet på baggrund af sociale indsatser, herunder:

  • HV-transport vægter og prioriterer samarbejde højt – på alle fronter.
  • HV-transport besøger og har besøg af skoler, børnehaver og foreninger.
  • HV-transport har gennem årene haft ansatte på forskellige vilkår (eks. flex-skånejob).
  • HV-transport samarbejder med 5-15 andre vognmænd dagligt.
  • HV-transport uddanner både chauffører, mekanikere og kontorpersonale
  • HV-transport laver forskellige oplevelsesarrangementer for personalet; eks. busture med overnatning til Tyskland, go-cart-konkurrence og grill-dage.
mangfoldighedsprisen-2008-diplom

Samarbejde, åbenhed og inklusion

HV-transport er en moderne og tidssvarende virksomhed med moderne ledelsesprincipper og mod på at uddelegere ansvar til medarbejderne, som til gengæld udviser engagement og motivation i forhold til deres arbejde.

Man har siden etableringen af HV-transport arbejdet bredt med socialt ansvar i mange år, og indsatsen på dette område er dybt forankret i virksomheden.

HV-transport fik med kåringen som Årets Transportvirksomhed anerkendelse for sit fokus på samarbejde, åbenhed samt inklusion af medarbejdere, som, af forskellige årsager, er på kanten af arbejdsmarkedet.

¨HV Transport årets transport virksomhed 2008