Salg & levering af topdressing

Salg og transport af topdressing til kunder i det Midt- og Vestjyske

Topdressing er en effektiv måde at jordforbedre sin græsplæne og sikre sig, at plænen står tæt, jævn og grøn. HV-transport er din garant for hurtig og sikker levering af al den topdressing, du har brug for.

HV-transport har mange års erfaring som transportfirma og med levering af grus, sand, sten, granit og jord. Vi har kapacitet til også de helt store opgaver og projekter, hvor store mængder materialer skal leveres, og kan tilbyde en billig pris på eksempelvis tiplæs-levering.
Vi leverer også i de praktiske big bags. 

Levering af Bigbag med kran
Topdressing til jordforbedring.

Topdressing som jordforbedring til græsplænen

Hos HV-transport kan vi levere 3 typer topdressing. To af dem har vi selv udviklet i samarbejde med anlægsgartnere. Det drejer sig om:

  • Topdressing med organisk gødning (består af kompost, fint bakkesand samt fint harpet muldjord fra egen grusgrav)
  • Topdressing uden gødning (består af fint harpet muldjord samt fint bakkesand fra egen grusgrav)

Den tredje type topdressing, vi leverer, er:

  • Champost plænedress. 900 liter (består af fint harpet muldjord, finkornet sand og komposteret hestemøg) Bemærk at denne topdressing leveres kun i 900 liter big bags.

Har du brug for vejledning?

Er du i tvivl om hvilket produkt du skal bestille til dit projekt eller om levering, er du velkommen til at kontakte os for vejledning på telefon 97 12 23 23.. Vores erfarne medarbejdere står til rådighed med deres viden inden for området, og vil også kunne give et uforpligtende tilbud, hvis dette ønskes.

Kontakt os gerne her: Kontakt.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os tage et kig på opgaven og give vores bedste bud